Yelkar Plastik ile

İhtiyaç olan Herşey için...

Yelkar Plastik olarak, polietilen ürün sektöründeki 20 yılı aşkın tecrübemizle, hizmet kalitemizi ve ürün çeşitliliğimizi sürekli olarak artırmaktayız. İzmir merkezli modern fabrikamızda, müşteri memnuniyeti odaklı bir üretim anlayışı ile çalışıyor, kaliteli ürünlerimizi dünya genelindeki pazarlara sunuyoruz.


Müşterilerimizin beklentilerini aşmak ve uzun süreli memnuniyet sağlamak için her adımda öncelikli olarak müşteri odaklı çalışıyoruz.


Sorunlara yenilikçi ve etkili çözümler bulmak için ekip olarak işbirliği yapıyor ve müşterilerimize en iyi sonuçları sunuyoruz.

Yelkar Plastik

Modern Çözümler, Sürdürülebilir Tasarımlar ile Polietilenin Zarafeti

Yelkar Plastik

Ürün Grupları

3 Adımda Biz

Çalışma Prensiplerimiz

Tecrübe

Geçmiş yıllardan aldığımız sektörel bilgi birikimi ve tecrübelerimizle sağlam adımlarla geleceğe yürüyüyoruz. 52’den fazla ülkeye ihracat yaparak küresel bir marka olduk.

Çeşitlilik

Birçok sektör için geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz, böylece müşterilerin ihtiyaçlarını tek bir kaynaktan karşılayarak zamandan ve maliyetten tasarruf sağlıyoruz.

Güçlü Üretim

Yaptığımız güçlü yatırımlar ile sektörün ihtiyacı olan tüm ekipman makina parkuru ile işinize güç katıyoruz. Kaliteli ve sıfır sorun politikası ile çözümler sunuyoruz.

  • 00

    Ürün Çeşidi

  • 00

    Kıtaya

  • 00

    Ülkeye İhracat

  • 00

    Yıllık Tecrübe

Yelkar Plastik

Daha Fazla Bilgi

Neden Poliüretan Gereçler ?

Cevabı

Poliüretan Ürünler Sağlıklı mı ?

Cevabı

Özel Tasarım Ürün Yapılıyor mu ?

Cevabı

Soru 4

Cevabı

Sektöründe en iyi hizmet için biz varız...

Kalite Belgeleri & Sertifikalar

Ürünlerimiz detaylı inceleyin, indirin...